سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 

 RSS 

 تعداد بازدید کنندگان
134048

 بازدید امروز: 8

 بازدید دیروز: 14

 Atom 

  وبلاگ تخصصی مهندسی برق دانشجویان 86 شیراز

دانش، روشنی بخش اندیشه است . [امام علی علیه السلام]

خانه| مدیریت| شناسنامه | ایمیل



درباره من

وبلاگ تخصصی مهندسی برق دانشجویان 86 شیراز
مدیر وبلاگ : برق86(شیراز)[97]
نویسندگان وبلاگ :
محمد خیاطیان[0]
محسن تجلی فر[0]
سید رشید خاضعی نسب[0]
بهروز ذاکر[0]
عادل طاهری[0]
سارا ستار زاده[0]
فاطمه یوسفیان[0]
فاطمه استوار[1]
محمد علی رستمی[0]
محسن غفرانی جهرمی[0]
زینب باقری[0]
نسیم رضایی[0]
پیمان آقایی[0]
زهره شریفی[0]
نیلوفر محمدی[0]
عباس مهربان جهرمی[0]
فرشید نصر فرد جهرمی[0]
احسان جانکی پور[0]
محسن حضرتی یادکوری[0]
محسن مهرورز (@)[2]

علی عبیری جهرمی[0]
مهسا رضایی[0]
احسان رستمی[0]

این وبلاگ را دانشجویان برق دانشگاه شیراز- ورودی86-تدوین کردند ودر آن مطالبی در خصوص علم الکترونیکو کامپیوتر و فن آوری های نو و مذهب وتاریخ واخبار و...یعنی از شیر مرغ تا جون آدمی زاد بدست میاد

لوگوی من

وبلاگ تخصصی مهندسی برق دانشجویان 86 شیراز

لوگوی دوستان






فهرست موضوعی یادداشت ها

کامپیوتر[26] . برق علم برتر[14] . اخبار[12] . مذهب[7] . سرگرمی[5] . جامعه[3] . 30یا 30[2] . هنر[2] . از برو بچه های همین دانشکده...[2] . تاریخ . ورزشی .


آرشیو

اردیبهشت 87
خرداد87
تیر87
مرداد87
شهریور


حضور و غیاب

یــــاهـو


اشتراک

 


منبع:http://www.iritn.com

همیشه در بین جامعه ریاضی درباره مرموزترین مسئله یعنی این مسئله که چرا اعداد اول، اعداد اول هستند؟ بحث و گفتگو بوده است. این فرضیه Riemann نام دارد، به احتمال زیاد ریاضیدانان فرانسه جواب این سوال را یافته اند.

به گزارش بخش خبر سایت http://www.IRITN.com ، به نقل از Guardian، فرضیه ریمن توضیح می دهد که چرا یک عدد اول، عدد اول است.

برای غیر ریاضیدان ها عدد اول عددی است که تنها برخود و عدد یک بخش پذیر است. هر چند که اعداد اول یکی از موضوعات جالب ریاضی است، اما اعداد اول کلید رمز نویسی های اینترنتی نیز هستند.

اعداد اول به ما اطمینان می دهند که داده ها وقتی به شبکه و از آنجا به حافظه ذخیره کننده آن لاین منتقل می شوند امن و محفوظ می مانند. لوئیس دی برانجس، ریاضیدان فرانسوی که هم اکنون در آمریکا به سر می برد، ادعا می کند که توانسته این فرضیه را اثبات کند.

در عین حال همکار وی به این موضوع شک دارد. اعتراض کننده اعلام کرده که هر کس بتواند این مسئله را حل کند یک جایزه یک میلیون دلاری را می برد.

آقای پران دو استوی نیز به روزنامه گاردین گفت: «اثباتی که این ریاضیدان ارائه داده نسبتا دور از فهم است. اکنون ریاضیدان ها مطمئن نیستند که وی بتواند این یک میلیون را ببرد. »

زمانیکه از دکتر دلوین سوال شد که آیا این فرضیه اثبات شده یا نه پاسخ داد: «ما نمی دانیم، ما دلایل خوبی برای پذیرفتن این مسئله داریم و طی 12 ماه بعدی، در هسته داخلی متخصصان حساب دیفرانسیل، این مسئله، حوزه ای است که ما درباره آن صحبت خواهیم کرد. مردم شاید بگویند، بله، این مسئله به نظر درست می آید، اما در حقیقت این موضوع نمی تواند یک فرصت طلایی باشد. »



¤ نوشته شده توسط برق86(شیراز) در ساعت 8:35 عصرپنج شنبه 87 تیر 20

از: http://weblog.azemat.com
ترجمه و تنظیم: علی فرید

مبانی جستجوی گوگل:

وقتی شما چند کیورد (Keywords) را با هم جستجو می‌کنید، یک موتور جستجو یک استراتژی از پیش تعیین شده‌ای برای بررسی و ترکیب کیوردهای شما دارد. آیا هر یک از کیوردها می‌توانند به تنهایی در هر جای صفحه وجود داشته باشند یا باید کنار هم قرار گرفته‌ باشند؟ آیا موتور جستجو کلمات کلیدی را با هم جستجو می‌کند یا تک‌تک؟


جستجوی یک عبارت:
گوگل به صورت پیش‌فرض، کلمات کلیدی شما را در هر کجای صفحه، چه کنار هم باشند و چه به صورت پراکنده، جستجو می‌کند. برای تغییر نتایج صفحات با کلمات مرتب شده موردنظر ما، آنها را در بین دو کوتیشن قرار می‌دهیم.

برای جستجوی کیوردهای زیر:
to be or not to be

گوگل کیوردها را در هر جای صفحه که آمده باشند، پیدا خواهد کرد. اگر شما می‌خواهید تنها نتایجی را ببینید که کیوردها با هم و به عنوان یک عبارت در صفحه آمده‌اند، آنها را در بین دو کوتیشن قرار دهید:
"to be or not to be"

گوگل در این حالت تنها نتایجی را نشان می‌دهد که کیوردها با هم ظاهر شده‌اند. البته گوگل کلماتی مثل «or» و «to» را در این حالت جستجو نمیکند.
جستجوی عبارت به این روش همچنین زمانی مفید است که شما می‌خواهید عبارتی را بیابید، اما مطمئن نیستید که جمله‌بندی عبارت مورد نظر شما درست باشد که این مطلب که مکمل این قسمت است در بخش Full-Word Wildcards شرح داده شده است.


اساس بول
یک موتور همه کیوردها یا هر یک از آنها را جستجو می‌کند که بر اساس پیش‌فرض بولی صورت می گیرد. موتورهای جستجو می توانند از AND برای جستجوی همه کیوردها یا OR برای جستجوی هر کلمه استفاده کنند.
در نتیجه حتی اگر موتو جستجو به صورت پیش فرض همه کیوردها را جستجو کند شما می توانید معمولا به آن یک دستور خاصی بدهید تا آن‌را برای یافتن هر کیورد راهنمایی کنید.

پیش فرض بولی گوگل AND است، یعنی اگر شما کلماتی را بدون اصلاح کننده ها جستجو نمایید همه کلمات شما را با هم جستجو می نماید.
به عنوان مثال اگر شما برای کلمات زیر جستجو کنید:
snowblower Honda "Green Bay"

موتور، جستجو را برای همه کیوردها باهم انجام می‌دهد. اگر شما مایلید که مشخص کنید که هر کدام از کلمه‌ها یا عبارات قابل قبول است یک OR بین هر کدام قرار دهید:
snowblower OR snowmobile OR "Green Bay"

اگر شما اصطلاحی را به همراه یک یا دو اصطلاح دیگر میخواهید، ‌آنها را در پرانتز قرار دهید مثل:
snowblower (snowmobile OR "Green Bay")


میتوانید جستجو برای کلمه snowmobile یا عبارت "Green Bay" به همراه کلمه Snowblower را با پایپ که معادل OR است به صورت زیر جستجو کنید که علامت | پایپ نامیده میشود:
snowblower (snowmobile | "Green Bay")


خنثی سازی:
اگر شما مایلید که آیتمی در جستجوی شما ظاهر نشود قبل از آن – قرار دهید:
snowblower snowmobile -"Green Bay"

موتور در این حالت صفحاتی را که شامل snowblower snowmobile هستند و "Green Bay" را در بر ندارند خواهد یافت. نکته ای که باید به آن توجه کرد، علامت – باید درست قبل از کلمه ای که شما آن را در نتایج نمی‌خواهید، باید قرار بگیرد اگر از فاصله نیز استفاده شود دیگر این دستور جواب نمیدهد.


ادامه دارد ...



¤ نوشته شده توسط برق86(شیراز) در ساعت 8:33 عصرپنج شنبه 87 تیر 20

از قلب ویندوز خود نسخه ی پشتیبان بگیرید چاپ ارسال به دوست
 
Backupدر زمان حاضر همه ی کاربران سیستم عامل ویندوز میبایستی از این نکته با اطلاع باشند که رجیستری ویندوز در اصل قلب تپنده ی این سیستم عامل محسوب میشود. رجیستری دقیقا بخشی از ویندوز میباشد که در آن هزارن مورد از جزئیات مورد نیاز این سیستم عامل برای مدیریت سیستم ذخیره شده است، با توجه به اهمیت چنین بخشی در سیستم عامل ویندوز کمپانی مایکروسافت ترتیبی داده است تا رجیستری در دو نسخه بر روی ویندوز ذخیره شود تا اگر نسخه ی اصلی آسیب دید ویندوز به سراغ نسخه ی پشتیبانی که خودش فراهم کرده است برود. اما بارها پیش می آید که هر دو نسخه ی رجیستری ذخیره شده توسط سیستم عامل ویندوز آسیب ببینند و زمانی که رجیستری آسیب ببیند میبایستی ویندوز و تمامی برنامه های تحت آن از ابتدا نصب گردند.



¤ نوشته شده توسط برق86(شیراز) در ساعت 8:30 عصرپنج شنبه 87 تیر 20

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از BBCnews.com، متخصصان کامپیوتربسته نرم افزاری را برای برطرف کردن اشکالات امنیتی در سیستم آدرس دهی اینترنت (DNS) عرضه کرده اند.
این رخنه، که تصادفا کشف شد، به بزهکاران اجازه می دهد که کاربران را به صفحات وب جعلی هدایت کنند، حتی اگر آنها آدرس صحیح را در مرورگر وارد کنند.
غول های اینترنتی مانند مایکروسافت در حال حاضر این بسته امنیتی را توزیع می کنند.
Dan Kaminsky متخصص امنیت ، گفت: ما با کسانی که برای تست و به کاربردن این بسته نرم افزاری زمان بگذارند معامله می کنیم.
آقای Kaminsky، خطایی را در عمکرد سیستم نام دامنه (DNS) حدود 6 ماه پیش کشف کرد. او گفت نمونه ای مانند این قبلا اتفاق نیفتاده است.
DNS برای تبدیل آدرس های وب که با کلمات نوشته می شوند به شکل عددی آنها که توسط کامپیوتر جهت مسیریابی ترافیک وب در جهان استفاده می شود، به کار می رود.
این رخنه در مورد روش کارکردن سرورهایی که کلمات را به آدرس های عددی ترجمه می کنند، با درخواستهایی که دریافت کرده اند، می باشد.
رفع نکردن این رخنه باعث می شود که امکان کلاهبرداری به آسانی میسر شود، به این صورت که کاربران به صفحات وب حعلی هدایت می شوند که تصور می شود مربوط به یک بانک یا شرکت تجاری واقعی هستند و با این نیرنگ جزئیات کارت اعتبرای و یا اطلاعات شخصی خود را فاش می کنند.
آقای Kaminsky با مایکروسافت، سان و سیسکو و سایرین در ماه مارچ گفتگو کرد و پس از آن یکی از اعضا تیم انتخاب شده برای تحقیق پنهانی برای توسعه بسته امنیتی که اکنون عرضه شده است، شد.
او گفت: فکر نمی کند که از این رخنه قبل از کشف شدنش مورد سوء استفاده قرار گرفته باشد.

 



¤ نوشته شده توسط برق86(شیراز) در ساعت 8:28 عصرپنج شنبه 87 تیر 20

آیا می‎توان انتظار داشت که بدون نرم‎افزارهای کاربردی بومی و پشتیبانی مؤثر و ایمن از آنها و همچنین محتوای الکترونیکی در موضوعات مختلف، اقبال عمومی به این سو جلب شود؟

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران از khodkar.ir، مصطفی جلالی:طبق آمار موجود، بیش از ?? میلیون خط همراه، ?? میلیون خط ثابت و آنگونه که ادعا می‎شود 18 میلیون کاربر اینترنت داریم.این تعداد مشترک و کاربر خود گویای پذیرش بالای فناوری نزد ایرانیان است ولی باید دید از همین ظرفیت، آنگونه که قانون برنامه چهارم تأکید کرده تا چه حد برای تحقق اقتصاد دانایی‌محور استفاده می‎شود.

در غیر این صورت اگر این ضرایب نفوذ به 100درصد هم برسند، کارکردی جز آنچه اکنون شاهد هستیم ، نخواهند داشت.
درست است که کیفیت خدمات ارتباطی مطلوب نیست و حتی برخی سیاست‎ها نظیر محدود کردن سرعت اینترنت به ?? و 128 کیلوبیت در ثانیه در تعارض جدی با سیاست‎های توسعه تجارت الکترونیکی قرار دارند، اما نباید قصور دیگر دست‎اندرکاران را نادیده انگاشت.

برای مثال، ثبت نام اینترنتی تلفن همراه اخیر را دو عامل با کندی مواجه کرد: نبود خطوط ارتباطی پایدار هم از طرف کاربران و هم خود شبکة ارتباطات سیار و همچنین عدم‌پشتیبانی بانک‎های عامل بزرگ از این طرح و محدود شدن آن به معدودی بانک‎ که به‌دلیل پوشش محدود آنها و الزام کاربران به افتتاح حساب‎های جدید با استقبال مواجه نشد.
اگر چه بعضی از ایشان در تکاپوی راه‌اندازی دروازه اینترنتی خود برای پیوستن به خدمت دهندگان هستند لیکن برخی هنوز نتوانسته‌اند با وجود شعارهای تبلیغاتی رضایت مشتریان را کسب کنند.

حل اساسی این مسئله در گرو رفع موانع اساسی دیگر است. طبق قانون تجارت الکترونیکی امضا و گواهی دیجیتال یکی از زیرساخت‌های کسب و کار الکترونیکی است.
جالب آنکه عملیاتی شدن آن معطل منازعه بر سر ایجاد سرور ریشة واحد یا راه‎اندازی جداگانة سرور ریشة بانکی شده است.
موضوع دیگر ایجاد یک بستر حقوقی امن و قابل اطمینان است در این باره نقش قوه قضائیه بسیار پر رنگ است.
طبق تبصرة ذیل بند ط ماده 33 قانون برنامه چهارم توسعه این قوه مکلف است دادگاه‌های تجارت الکترونیکی و تجارت سیار را تأسیس کند. البته بخش زیادی از مسئولیت‎پذیری و پاسخگویی این قوه را باید در میزان مطالبات و پیگیری عمومی دانست.

اگر این قوه تحت فشار عمومی قرار نگیرد، آیا می‌توان انتظار داشت که کوه مشکلات فوری خود را فراموش کند و در امری که هنوز از سوی بسیاری فانتزی تلقی می‎شود با همة کاستی‎هایش سرمایه‎گذاری کند.

حمایت از زیرساخت‎های نرم‌افزاری و سخت‎افزاری و همچنین محتوای الکترونیکی ایرانی رکن دیگر شکوفایی این حوزه است. از آمار وب‎سایت‎های مورد بازدید کاربران اینترنت، چند درصد به تجارت الکترونیکی اختصاص دارد؟ آیا می‎توان انتظار داشت که بدون نرم‎افزارهای کاربردی بومی و پشتیبانی مؤثر و ایمن از آنها و همچنین محتوای الکترونیکی در موضوعات مختلف، اقبال عمومی به این سو جلب شود؟

در این رابطه نیز قانونگذار برنامة چهارم تأکیدهای زیادی داشته است. با این حال، اگر تمامی مسئولان این حوزه وظایفشان را به نحو احسن انجام می‌دادند، آیا وضعیت نابسامان برق و خاموشی‎های موجود زحماتشان را نقش بر آب نمی‌کرد؟ بنابراین شاید لازم باشد که یا رویکرد خود را تغییر بدهیم و بر اجرایی شدن قانون تجارت الکترونیکی و برنامه چهارم همت ورزیم یا اینکه اساساً همچنان با این کمبود برق توسعه کاربرد فناوری اطلاعات را فراموش کنیم.

¤ نوشته شده توسط برق86(شیراز) در ساعت 8:26 عصرپنج شنبه 87 تیر 20

<   <<   6   7   8   9   10      >

لیست کل یادداشت های این وبلاگ


 

خانه| مدیریت| شناسنامه |ایمیل